Menu Sluit

Trigonus weekend Maastricht

TriFuCo

Het laatste weekend van september hebben we ons jaarlijkse medewerkers-uitje gevierd, waarbij dit keer Maastricht door de TriFuCo (Trigonus Fun Commissie) als bestemming was aangewezen.

Maastricht is een geweldige stad met vele historische gebouwen en pleinen. Eén plein is extra bijzonder: het Vrijthof. Dit plein trekt al bezoekers sinds de middeleeuwen. We hebben heerlijk op één van de terrassen speciaalbiertjes gedronken; welverdiend na een hele middag Limburgse vlaaien bakken!

Na een uitgebreid en veelzijdig diner, hebben we ons het hoofd gebroken over de vragen van een Pub-quiz. Vragen over uitvinders, sporten, collega’s, wereldpolitiek: het kwam allemaal aan de orde.

Alle groepen gingen uiteraard vol voor de winst, want er waren intrigerende (wie wil nu niet het telefoonnummer van Kim Holland hebben?) prijzen te winnen. Het team “De Vlaaien” ging er, na een slow-start, met de winst vandoor. Dat alles bood een meer dan voldoende warming-up voor de daaropvolgende kroegentocht in Maastricht…

Het was een heerlijk weekend, waarbij we volop hebben genoten van alle zuidelijke geneugten van ons land.