Menu Sluit

Telecom

Trigonus heeft sinds jaar en dag een sterk fundament binnen de Telecom sector. Al jaren zijn onze architecten en consultants actief in de meest complexe en innovatieve projecten bij diverse grote telecom operators. Van sales tot support, hebben wij kennis van alle processen in de telecomsector en wij kunnen u dan ook als geen ander helpen om hierin succesvol te zijn.

Energie

De energiesector staat voor de grote uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Daarbij wordt er een snelle digitalisatie van de energieleveranciers en netbeheerders verwacht. Onze consultants en projectmanagers hebben uitgebreide kennis en ervaring met de processen en systemen in de energiesector en helpen u graag.

Overheid

Digitale technologie biedt grote mogelijkheden voor publieke organisaties. Deze mogelijkheden leiden tot veranderende verwachtingen bij burgers, patiënten, studenten en andere groepen in het publieke domein. Hoe kunnen organisaties in de publieke sector met de inzet van deze technologie de dienstverlening innoveren en maatschappelijke waarde creëren tegen lagere kosten? Hierbij zijn privacy en beveiliging uiteraard van groot belang. Op al deze thema’s zetten wij onze expertise in bij diverse overheidsorganen en kunnen wij ook ú van dienst zijn.

Proces & IT Design

Een met visie en strategie ontwikkeld proces- en IT-landschap legt de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Onze consultants en architecten hebben ruime ervaring in het (her)ontwerpen en implementeren van bedrijfsprocessen en bijbehorende ICT-architecturen en systemen.

Datamigratie

Datamigratie is vaak onderschat bij de implementatie van nieuwe processen en systemen. Trigonus heeft een jarenlange ervaring in datamigraties, datacleaning en datamanagement. Wij zetten juist, volledig en gecontroleerd uw gegevens over.

Implementatiemanagement

Implementeren is meer dan de nieuwe techniek, processen of werkwijze in gebruik nemen. De uitdaging zit in de borging en acceptatie door de organisatie. Trigonus heeft ervaren implementatiemanagers die zorgen dat de implementatie gaat bijdragen aan uw doelen.

Projectmanagement

Zoekt u inhoudelijke drive en passie om tot resultaat te komen? Onze ervaren projectmanagers staan voor u klaar om uw projecten tot een succesvol resultaat te brengen. Prince2, MSP, Scrum en SAFe behoren tot de basiskennis, maar pragmatiek en inzet maken het verschil.

Proces- en ketenmanagement

Op zoek naar continue verbeteringen van processen en systemen om de klanttevredenheid te vergroten? De consultants van Trigonus brengen uw processen en ondersteunende systemen in kaart en zorgen stapsgewijs voor meer effectieve en efficiënte processen tegen lagere kosten.

Onze certificeringen