Menu Sluit

Telecom

Trigonus heeft sinds jaar en dag een sterk fundament binnen de Telecom sector. Al jaren zijn onze architecten en consultants actief in de meest complexe en innovatieve projecten bij diverse grote telecom operators. Van sales tot support kennen wij alle processen in de telecomsector en kunnen u als geen ander helpen om hierin succesvol te zijn.

Energie

De energiesector staat voor de grote uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Daarbij wordt er een snelle digitalisatie van de energie leveranciers en netbeheerders verwacht. Onze consultants en projectmanagers hebben uitgebreide kennis en ervaring met de processen en systemen in de energiesector en helpen u graag.

Zorg

De gezondheidszorg in Nederland is volop in beweging. Naast het voortdurend streven naar betere, betaalbare en toegankelijke zorg, is er sprake van een steeds grotere ICT verantwoordelijkheid. Dossiers moeten altijd beschikbaar, compleet en up-to-date zijn. Waarbij privacy en beveiliging onmiskenbaar van het grootste belang zijn. Van al deze thema’s hebben wij de juiste expertise om u te helpen en zetten deze al in bij diverse zorgaanbieders.

Proces & IT Design

Een met visie en strategie ontwikkeld proces- en IT-landschap legt de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Onze consultants en architecten hebben ruime ervaring in het (her)ontwerpen en implementeren van bedrijfsprocessen en bijbehorende ICT-architecturen en systemen.

Datamigratie

Datamigratie is vaak onderschat bij de implementatie van nieuwe processen en systemen. Trigonus heeft een jarenlange ervaring in datamigraties, datacleaning en datamanagement. Wij zetten juist, volledig en gecontroleerd uw gegevens over.

Implementatiemanagement

Implementeren is meer dan de nieuwe techniek, processen of werkwijze in gebruik nemen. De uitdaging zit in de borging en acceptatie door de organisatie. Trigonus heeft ervaren implementatiemanagers die zorgen dat de implementatie gaat bijdragen aan uw doelen.

Projectmanagement

Zoekt u inhoudelijke drive en passie om tot resultaat te komen? Onze ervaren projectmanagers staan voor u klaar om uw projecten tot een succesvol resultaat te brengen. Prince2, MSP, Scrum en SAFe behoren tot basis kennis, maar pragmatiek en inzet maken het verschil.

Proces- en ketenmanagement

Op zoek naar continue verbeteringen van processen en systemen om de klanttevredenheid te vergroten? De consultants van Trigonus brengen uw processen en ondersteunende systemen in kaart en zorgen stapsgewijs voor meer effectieve en efficiënte processen tegen lagere kosten.

Onze certificeringen