Menu Sluit

Nieuws

Het laatste nieuws over onze branche, onze projecten en ons bedrijf.

Trigonus op avontuur in Walibi Holland!

Martijn Andela

Op een stralende lentedag genoten de medewerkers van Trigonus met hun families van een avontuurlijke dag in Walibi Holland, een dag vol gezelligheid en plezier!

Lees meer

Trigonus naar de WTCE / AIX beurs in Hamburg

Frits Rijpma

Eind mei vond de WTCE en AIX beurs in Hamburg plaats, waar Frits namens KLM aanwezig was om kennis te nemen van de nieuwste innovaties voor inflight catering en connected cabines.

Lees meer

Wintersportavontuur in Gaschurn met geweldige collega’s van Trigonus! 

Pieter Paul Baron

Een adembenemende skitrip naar Gaschurn, Oostenrijk met Trigonus! Genoten van prachtige pistes, teambuilding en onvergetelijke après-ski momenten. Een ervaring om nooit te vergeten!

Lees meer

Training BCS Business Analysis Practice

Chris van Houten

Trots op ons team bij Trigonus! Onze medewerkers hebben onlangs de BCS Business Analysis Practice training afgerond, geleid door Geertje Appel van Le Blanc Academy. Twee intensieve dagen vol cases en hands-on ervaring in het gebruik van diverse analysemethoden, zoals PESTLE, Five Forces, VMOST, CATWOE, en meer. Het resultaat? Een BCS accreditatie die ons de vaardigheden biedt om effectief bij te dragen aan het succes van organisaties. Bedankt, Geertje, voor de inspirerende cursus!

Lees meer

Digitale Campus faciliteert eigen leerroute Windesheim

Geert Jan Meijer

In het afgelopen anderhalf jaar is Geert Jan Meijer als senior informatieanalist van het programma Digitale Campus betrokken bij het succesvol realiseren van deze nieuwe informatieketen. In de nieuw gerealiseerde informatieketen zijn diverse processen, systemen, applicaties en koppelingen samengebracht.

Lees meer

Stedentrip Den Bosch

Will Vogel

Op ontdekkingstocht in Den Bosch met het Trigonus team! Van het maken van heerlijke Bossche bollen tot zonovergoten wandelingen en culinaire avonden: een geslaagd weekendje eropuit.

Lees meer

Automatisering van satelliet-controles bij landbouwsubsidies

Marieke Neijmeijer

Dankzij het nieuwe Areaalmonitoringssysteem worden satellietbeelden nu automatisch vergeleken met subsidieaanvragen voor de 2,5 miljoen landbouwpercelen in Nederland. Met geavanceerde algoritmes en ICT-componenten kan de kwaliteit van elke aanvraag nauwkeurig worden beoordeeld. Verschillen? Aanvragers worden direct op de hoogte gesteld. De toekomst van landbouwsubsidies is hier: efficiënt, accuraat en automatisch!

Lees meer

Nieuwe Kassa voor alle KPN winkels

Nadjib Boudchichi

Met het project XV-retail Kassa heeft KPN onlangs alle kassa's in KPN winkels herzien. Vanuit Trigonus waren enkele collega's betrokken bij de implementatie en uitrol van de nieuwe kassa's.

Lees meer

Trigonus doet Data

Alex Noordhuis

Onlangs heeft een groot deel van de Trigonus medewerkers een cursus Data Foundations mogen beleven. Aan Frederik Tijhuis de schone taak om een tiental medewerkers van divers pluimage (solution architecten, business analisten en projectmanagers) een rondleiding te geven door de wondere wereld van de Data. Een wereld die zich kenmerkt door buzzwords: van Big Data tot Predictive Analysis, Random Forests, Datamining, Hadoop clusters tot Deep Learning, om maar een paar te noemen.

Lees meer

Trigonus Familiedag – Blijdorp

Lieke Goumans

In Juni was het weer tijd voor de jaarlijkse Trigonus familiedag! Samen met de collega's en hun familie op pad, dit keer naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De zonnige dag begon relaxed met een kop koffie en een lekkere lunch bij het restaurant, waarna we richting het park gingen om de bewoners van Blijdorp te bewonderen.

Lees meer