Menu Sluit

Nieuws

Het laatste nieuws over onze branche, onze projecten en ons bedrijf.

Digitale Campus faciliteert eigen leerroute Windesheim

Geert Jan Meijer

In het afgelopen anderhalf jaar is Geert Jan Meijer als senior informatieanalist van het programma Digitale Campus betrokken bij het succesvol realiseren van deze nieuwe informatieketen. In de nieuw gerealiseerde informatieketen zijn diverse processen, systemen, applicaties en koppelingen samengebracht.

Lees meer

Stedentrip Den Bosch

Will Vogel

Op ontdekkingstocht in Den Bosch met het Trigonus team! Van het maken van heerlijke Bossche bollen tot zonovergoten wandelingen en culinaire avonden: een geslaagd weekendje eropuit.

Lees meer

Automatisering van satelliet-controles bij landbouwsubsidies

Marieke Neijmeijer

Dankzij het nieuwe Areaalmonitoringssysteem worden satellietbeelden nu automatisch vergeleken met subsidieaanvragen voor de 2,5 miljoen landbouwpercelen in Nederland. Met geavanceerde algoritmes en ICT-componenten kan de kwaliteit van elke aanvraag nauwkeurig worden beoordeeld. Verschillen? Aanvragers worden direct op de hoogte gesteld. De toekomst van landbouwsubsidies is hier: efficiënt, accuraat en automatisch!

Lees meer

Nieuwe Kassa voor alle KPN winkels

Nadjib Boudchichi

Met het project XV-retail Kassa heeft KPN onlangs alle kassa's in KPN winkels herzien. Vanuit Trigonus waren enkele collega's betrokken bij de implementatie en uitrol van de nieuwe kassa's.

Lees meer

Trigonus doet Data

Alex Noordhuis

Onlangs heeft een groot deel van de Trigonus medewerkers een cursus Data Foundations mogen beleven. Aan Frederik Tijhuis de schone taak om een tiental medewerkers van divers pluimage (solution architecten, business analisten en projectmanagers) een rondleiding te geven door de wondere wereld van de Data. Een wereld die zich kenmerkt door buzzwords: van Big Data tot Predictive Analysis, Random Forests, Datamining, Hadoop clusters tot Deep Learning, om maar een paar te noemen.

Lees meer

Trigonus Familiedag – Blijdorp

Lieke Goumans

In Juni was het weer tijd voor de jaarlijkse Trigonus familiedag! Samen met de collega's en hun familie op pad, dit keer naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De zonnige dag begon relaxed met een kop koffie en een lekkere lunch bij het restaurant, waarna we richting het park gingen om de bewoners van Blijdorp te bewonderen.

Lees meer

In memoriam – Wim Slagboom

Wim's collega's

Op 3 juni 2023 bereikte ons het verdrietige bericht dat onze collega Wim na een moedige strijd is overleden.

Lees meer
Wil Slagboom

Nieuwe applicatie voor Prorail voor beoordeling van spoorontwerpen

Martijn Andela

De nieuwe applicatie Track Changes van Prorail is op 17 mei 2023 opgeleverd aan de afdeling Asset Management. Track Changes helpt de Railverkeerskundigen en Rail System Engineers bij het toetsen van nieuwe spoorinfra-ontwerpen.

Lees meer

Trigonus Herfst Event 2021

Wanda Rajan

Na verscheidene meetings en events op digitale wijze te hebben beleefd in de afgelopen anderhalf jaar, konden we elkaar eindelijk weer eens in levende lijve ontmoeten tijdens het Trigonus herfst Event 2021, in het centrum van Rotterdam. Wat was het fijn om samen wat te ondernemen en met elkaar bij te praten. Ook was het heel leuk om de nieuwe medewerkers Kelly en Marieke in het echt te ontmoeten.

Lees meer

Klantmigratie Mobiel – Tele2 Consumenten

Alex Noordhuis

Na de acquisitie van TELE2, zijn door T-Mobile uitdagende programma’s (Consumer en Business) opgezet om de volledige TELE2-base integraal over te zetten naar het T-Mobile landschap. Daarbij was het zaak om allereerst de ‘landingsplaats’ voor het merk TELE2 netjes in te richten, waarbij niet alleen de TELE2 line-up en de pricing, maar ook de verdere beleving vanuit klantperspectief (front-end, app, wijze van factureren, etc) zo herkenbaar mogelijk moest worden neergezet. In parallel werd het migratietraject in gang gezet, met als doel voor Consumentenmarkt om 1,15 miljoen aansluitingen zo vlekkeloos en - voor de klant - ongemerkt als mogelijk, over te zetten naar de nieuwe stack. Het ging hierbij om meer dan een IT-migratie: ook vanuit netwerkperspectief veranderde er het één en ander.

Lees meer