Menu Sluit

Stedentrip Haarlem

Will Vogel

Eind september hebben de Trigonus collega’s mogen genieten van het mooie Haarlem. Haarlem is vooral bekend om de Grote Markt met haar imposante Stadhuis, het Frans Hals museum en veel gezellige terrassen. We startten met een heerlijke lunch in de Jopenkerk, waar ze lekker speciaalbier brouwen, maar het Jopenbier houden we nog te goed. Het leek ons beter om nuchter te blijven voor een creatieve workshop, waar de ware aard van de Trigonisten naar boven kwam.

            

Die workshop betrof de kunst van het Graffiti spuiten en dat viel goed in de smaak. Alle remmen gingen los op het skatepark “Het Landje”, waar niets meer veilig bleef. Na een goede inspuit-oefening op het skatepark mochten we in 4 groepjes, 4 canvassen vol spuiten met doodles. Vervolgens hebben we het ontwerp 3GO4LiFe op vier canvassen uitgewerkt.

                   

Toen de spuitbussen leeg en de oranje pakken uit waren, was het tijd voor een terras! We konden nog lekker genieten van de zon, welverdiende drankjes en vegan snacks 😊.

De TriFuCo had een fantastisch restaurant, “de Dakkas”, gevonden voor het diner. Dit restaurant staat op het dak van Parkeergarage de Kamp, een grappige en bijzondere locatie. Ook ’s avonds is de binnenstad van Haarlem één en al gezelligheid, met volle terrassen en kroegen.

Wat was het een gezellige citytrip met collega’s!

Bedankt TriFuCo, voor de organisatie!