Menu Sluit

Trigonus Familie-event

TriFuCo

Zaterdag 11 mei zijn we met de complete Trigonus familie naar Toverland in Sevenum geweest. Na een relaxte start met een kop koffie en een lekkere lunch, begaf iedereen zich richting park om de magie van Toverland te beleven.

Op de razende motoren van Booster Bike gingen we zonder countdown uit de startblokken, om vervolgens in de strijdwagen van Troy te stappen: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Terwijl de zon zich gedurende de dag steeds beter liet zien, genoten we bij het waterpark van een lekker drankje. Hier konden we even opladen om onze reis te vervolgen in de mysterieuze wereld van Avalon, waar de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn tot leven komen. In de Fēnix achtbaan vlogen we, met grote snelheid ronddraaiend, door de lucht. En natuurlijk mochten het betoverende schommelschip Scorpios, Toos Express en de wildwaterbaan Djengu River niet ontbreken aan het programma!

Moe geracet, gevlogen, gespeeld gingen we met zijn allen naar de Turfhoeve om heerlijk te genieten van een uiterst zorgvuldig samengesteld 3 gangen diner. Na een heerlijke dag met een lekker zonnetje, ging een ieder voldaan en tevreden naar huis.