Menu Sluit

Trigonus Herfst Event 2021

Wanda Rajan

Na verscheidene meetings en events op digitale wijze te hebben beleefd in de afgelopen anderhalf jaar, konden we elkaar eindelijk weer eens in levende lijve ontmoeten tijdens het Trigonus herfst Event 2021, in het centrum van Rotterdam.

Wat was het fijn om samen wat te ondernemen en met elkaar bij te praten. Ook was het heel leuk om de nieuwe medewerkers Kelly en Marieke in het echt te ontmoeten.

De feestcommissie had op de laatste zaterdag van oktober een lekkere lunch en vervolgens een creatieve workshop geregeld. Hoewel sommige medewerkers nog nooit van Bob Ross hadden gehoord, bleken we allemaal kunstenaar in de dop te zijn en hem bijna te evenaren.

 

s’Avonds hadden we een prachtig diner in Restaurant Prachtig, met een prachtig uitzicht op de prachtige Erasmusbrug 😊.

Vervolgens zijn we het nacht leven ingedoken in het gezellige centrum van Rotterdam. Jammer genoeg was nog niet alles terug naar normaal: klokslag 12 uur ’s nachts gingen de lichten aan en sloten alle uitgaansgelegenheden verplicht hun deuren…

Na een goede nachtrust in een mooi hotel (met zelfs nog een extra uurtje slaap) en een uitgebreid ontbijt, hebben we nog even gezellig nagekletst in het nabijgelegen metropool café NRC in de Witte de Withstraat.

Iedereen heeft enorm genoten. Hopelijk kunnen de volgende events ook weer fysiek doorgaan!